Vidarslund beboerside

#####

Sagahuset.

Ferietur til Blåvand

Walter, Flemming, Stig, Børge, Tommy og medarbejdere tog flade afsted til Jylland for at være en uge i et stort luksus sommerhus i nærheden af Blåvand. Vi havde lagt planer for alt det vi gerne ville opleve imens vi var der og vi nåede det hele og mere til.

 

Vi besøgte Givskud zoo, sandskulptur festival i Søndervig, Brandbil og panser museum i Oksbøl og flere andre steder. Vi havde også tid til hygge og ro i sommerhuset, gåture, strandture og restaurantbesøg. Det var en dejlig ferie som vi gerne vil gentage en anden gang.

 

#####

Vidarslunds Fællesdag d 25.5.2019

 

Vinden var let til frisk, og solen kiggede ned til os fra den blå himmel med de store hvide kumulusskyer.

Vi mødtes alle sammen ved flagstangen ude foran Gyldenkam, kl 09.00, for at synge en fælles morgensang, og for at få dagens program præsenteret. Hvem er med i hvilke arbejdsgrupper osv.

Der var masser af arbejdsiver og gåpåmod på holdene. Der skulle laves en flisesti foran Gyldenkam, som også skulle have nogle højbede plantet til.

En anden gruppe sørgede for at male vores busskur, og endnu en gruppe flyttede det sidste af Marks brænde fra Breidablik og op til den nye fine saveplads (som også har fået fliser) ved Sagahus.

Ved Idunhuset blev der sat en tæppebankestation op og efterfølgende blev der banket tæpper på livet løs.

En fjerde gruppe sørgede for at plante nye træer og buske, der hvor vi også sidste år plantede. De fleste af dem fra sidste år, bukkede under for den meget varme og tørre sommer, til trods for at vi vandede meget.

Sidst men ikke mindst, var der en meget vigtig gruppe som sørgede for at vi alle sammen fik noget at spise gennem dagen.

De sørgede for frugt, saft og kaffe til formiddag, og så fik vi meget dejlig salat og så grillede Thomas Dreier og Andreas pølser i lange baner til os alle sammen. Det smagte skønt og alle blev propmætte.

Om eftermiddagen stod den på musik med Michael Spike, is og kaffe i teltet. Her sang vi Kim Larsens sange, og mange andre. Det løftede stemningen helt op under teltdugen.

Tak alle på Vidarslund, for endnu en vidunderlig og produktiv fællesdag! Vi glæder os allerede til næste år.