A-Huset SampoVig

Aktivitetsværksted SampoVig

På SampoVig har vi 5 forskellige værksteder. Tekstilværkstedet, Årstidskøkkenet, teværksted, haveværksted og brændeværksted.

Vi har et rigtig godt sammenhold på SampoVig, hvor vi støtter og hjælper hinanden, således at alle har et betydningsfuldt arbejde, hvor beboerne er med i alle delprocesserne omkring fremstilling af produkterne ud fra eget funktionsniveau.

På Tekstilværkstedet males der vådt i vådt malerier der bruges til fremstilling af vores smukke og æstetiske teæsker. Der væves viskestykker og bliver blandt andet fremstillet strikkede katte.

I vores årstidskøkken bages der lækkert rugbrød, småkager og laves marmelade og saft af vores egne bær som beboerne har været med til at plukke.

I træværkstedet produceres unikke spækbrædder, hvor hver enkel beboer har sat sit eget personlige præg på. Desuden fremstilles køkkenrulleholdere ligeledes med unikke særpræg.

I teværkstedet produceres forskellige slags te. Vi producerer, urtete/lakrids, urtete/morgente, urtete/aftente og urtete/julete.

I haveværkstedet fremstilles papir af genanvendeligt papir om vinteren. Om sommeren står haveværkstedet for at servicere de grønne områder på matriklen.

I brændeværkstedet saves og kløves brænde. Desuden har vi fremstilling af træperler, skeer og andre køkkenredskaber i træ.