A-Huset Vidarslund

Aktivitetsværksted Vidarslund

I aktivitetshuset Vidarslund har vi følgende arbejdstilbud;
Kreaværksted, Gummiværksted og Naturværkstedet.

For alle værkstederne arbejdes der ud fra princippet bæredygtighed og genbrug.

Kreaværkstedet arbejder med mange former for kreativitet. Der samles div. sager i naturen, som bringes hjem til videre forarbejdning. Der laves uro´er, drømmefangere, væghængte lysestager og meget andet.

Gummiværkstedet arbejder med gummi fra cykel –og traktorslanger og omdanner dette materiale til tasker, brilleetuier, nøglesnore mm. Gummiværkstedet producerer også kimonoer, store julekaniner, muleposer mm. af aflagte jeans. Af tegninger opstår der små mærkater til kufferter og Credit Card-lommer til rejser.

Naturværkstedets primær opgave er, at vedligeholde ude området, lave brænde og bistå til forskønnelse af vores fælles udemiljø.

Der opstår nye opgaver i perioder, hvor færdigheder afprøves, eller er sæsonbetonet. Der forelægger opgaver der matcher den enkelte på værkstederne, for udvikling og trivsel. På alle værkstederne bliver der indimellem tegnet, malet og ”perlet” til forskellige formål. Alle værkstederne går dagligt tur 1 til 1½ time. Dagsrytmen er struktureret så der er balance mellem ro og aktivitet.